keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Maailman parhaat viipaleleivät

Tämä on pikkuleipäreseptieni parhaimmistoa. Helppoja tehdä, kerralla tulee paljon ja mikä parasta, nämä ovat todella hyviä.






n.70kpl

200g voita
2½dl sokeria
1 keltuainen
2rkl siirappia
5dl vehnäjauhoja
2tl soodaa
3tl vaniljasokeria

Vaahdota voi ja sokeri.
Lisää keltuainen hyvin vatkaten. Lisää siirappi.
Sekoita vehnäjauhoihin sooda ja vaniljasokeri ja lisää joukkoon.
Muotoile taikinasta n.2cm:n paksuisia, uunipellin pituisia tankoja leivinpaperin päälle uunipellille. Pane tangot kauas toisistaan, sillä leivonnaiset leviävät uunissa.
Paista 200 asteessa, kunnes tangot ovat kauniin ruskeita. Leikkaa tangot heti uunista otettua vinoiksi viipaleiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti